DE MAAND VAN: Peter van der Meer

De maand april zat voor Peter van der Meer vol met innovatie en inspiratie. 'Het is een uitdaging met dertig man een goede discussie te voeren over wat zorg van waarde is, maar het ging erg goed.'

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Peter van der Meer, bestuursvoorzitter Albert Schweitzer ziekenhuis

Maandag 2 april

‘April begon voor mij in Rome. Mijn vrouw is Italiaans en mijn schoonfamilie woont in Ostia Antica; we hebben daar Pasen gevierd. We komen er redelijk vaak, met onze twee zonen, voor familiebezoek en we proberen altijd of Kerst of Pasen daar te vieren. Het was heerlijk weer, we waren gezellig met de familie, hebben samen uitgebreid geluncht – want dat is belangrijk in Italië – en daarna kon ik mijn ogen even dichtdoen in de tuin in de zon.’

Donderdag 5 april

‘Vandaag was de start van een tweedaagse innovatietrip die ik met apotheker Joris Arts

0
25

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.