Een regionaal spel

De juiste zorg op de juiste plek. Het klinkt zo logisch. Maar het is niet zomaar in praktijk gebracht. Berenschot organiseerde een bestuurlijke dialoog over regierol, randvoorwaarden en welke stappen te zetten.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Figuur: Berenschot

Wie de beleidsontwikkelingen volgt, weet dat de zorgsector vervuld is van de slogan ‘De juiste zorg op de juiste plek’. Het begrip is al zo ingeburgerd dat het inmiddels zijn eigen afkorting heeft: DJZODJP.

Er is een ‘Taskforce Zorg op de juiste plek’ geweest die een interessant rapport heeft gepubliceerd waarin vooral goede voorbeelden tot inspiratie dienden. In een parallel aan de Taskforce opgeleverd onderzoek heeft KPMG de condities neergezet die bijdragen aan zorg op de juiste plek. En Berenschot heeft onder andere voor de NVZ en de FMS de consequenties onderzocht van de transitie naar zorg op de juiste

0
69

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.