Geheugen van de toekomst

Door verschillende toekomstscenario's voor de ouderenzorg en de gevolgen ervan te verkennen heeft Savant Zorg in Helmond een nieuwe meerjarenkoers vastgesteld. Betrokkenen doen verslag.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Pixelkorn/stock.adobe.com

De markt voor de ouderenzorg is booming business. Ondanks alle uitdagingen rond de toenemende vergrijzing, de kwaliteit en financiering van de zorg en het vinden van voldoende personeel gaat het met de meeste organisaties in de sector goed. Zo ook met Savant Zorg. We scoren goed in de benchmarks van tevredenheidsonderzoeken, hebben bevlogen medewerkers en vrijwilligers en werken aan best practices in verpleeghuiszorg. Tegelijkertijd weten we dat het niet altijd zo blijft. Nieuwe ontwikkelingen gaan voor verandering zorgen, maar de vraag is welke belangrijk zijn en wat ze betekenen voor de ouderenzorg. Hoe spelen we daar als organisatie op in

0
137

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.