Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Groeien en krimpen

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Werkgevers en werknemers in de vvt hebben elkaar gevonden in een nieuwe cao met een loonsverhoging van 4 procent. De eensgezindheid is bijzonder. Zowel werkgevers als werknemers doen een klemmend beroep op de inkopers van zorg om hogere lonen mogelijk te maken. Dat betekent dat de zorginkopers niet moeten afdingen op de tarieven. Het kabinet moet de beschikbare OVA-ruimte oprekken. Doel is de ouderenzorg aantrekkelijker te maken voor jongeren en zijinstromers. De werkdruk moet omlaag en het werkplezier omhoog.
Zorgvisie-hoofdredacteur Eric Bassant
Eric Bassant, hoofdredacteur Zorgvisie. Foto: Herbert Wiggerman
Premium

Er moest wel wat wantrouwen

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.