Grote uitrol blijft uit

Door alle discussies in de media over het eigen risico zou je bijna vergeten dat de zorgsector wereldwijd een gigantische ‘redefining healthcare’-slag aan het maken is.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Herbert Wiggerman

Twee jaar geleden onderzochten Frank Eijkenaar en Erik Schut van het instituut Beleid & Management Gezondheidszorg wat ervoor nodig is om in Nederland uitkomstfinanciering in te voeren. Je hebt uitkomstfinanciering nodig om value based healthcare te stimuleren. Zij concludeerden dat in

0
47

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.