Het is een robuuste deal’

Zijn ziekenhuis was het eerste in de Verenigde Staten waarmee Philips in 2013 een groot en langlopend contract afsloot. Vincent Shawn: ‘De uitdaging is om beide partijen tevreden te houden.’

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Philips

‘We begaven ons op onontgonnen terrein’, vertelt Vincent Shawn, Chief Operation Officer (COO) van Augusta University Health, over de voorgeschiedenis van de megadeal die hij en zijn Philips-partner in 2013 afsloten. Het idee om de relatie met leveranciers van medische apparatuur op een volledig nieuwe leest te schoeien, was in 2011 ontstaan in een gesprek dat hij had met de CEO van de Amerikaanse afdeling van Philips. Shawn schetst de context: de economische crisis en de explosie van de zorguitgaven die alle Amerikaanse ziekenhuizen voor grote dilemma’s plaatsten. ‘Tot dan toe had ik vooral de verkopers van de producenten van

0
15

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.