Het vertrek is ineens echt geworden’

Na twaalf jaar bij GGz Centraal, kondigde Thea Heeren in februari haar afscheid aan. Ze verlaat op 1 augustus de organisatie. Dat leverde een heleboel verrassende en leuke gesprekken op.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Thea Heeren, voorzitter raad van bestuur GGz Centraal

Wat was in februari voor u het hoogtepunt op werk?
➜ ‘De maand stond vooral in het teken van het feit dat ik heb aangekondigd hier weg te gaan. Dat besluit had ik al in juli 2016 genomen, maar door de aankondiging ben ik in een nieuwe fase van afscheid nemen terechtgekomen. Doordat ik het heb verteld, is het ineens echt geworden. Dat maakte de maand toch wel heel bijzonder.’

Hoe zijn de reacties op uw besluit?
➜ ‘Erg leuk. Ik krijg ook reacties van mensen die normaal niet zomaar aan me vertellen dat ze me waarderen. In eerste instantie

0
37

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.