Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘IGJ versnelt kwaliteitsverbetering’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
De halvering van de door-to-needle-tijd bij CVA ging in Nederland twee keer zo snel als in Zweden. Dat is mede te danken aan de aanjagende rol van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), zegt Ian Leistikow. Hij deed onderzoek naar de maatschappelijke meerwaarde van inspectietoezicht.
Pag48 49 Leistikow
Ian Leistikow, inspecteur Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Foto: IGJ

The Proof of the Pudding heet

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.