In de praktijk

In de rubriek 'In de praktijk' vertelt Arnold Moerkamp, voorzitter raad van bestuur Zorginstituut Nederland, over zijn ervaringen met de zorg. 'De verpleging was het ergste.'

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Arnold Moerkamp
Foto: Zorginstituut

Vreselijke buikpijn had Arnold Moerkamp, voorzitter raad van bestuur Zorginstituut Nederland, twee jaar geleden. ‘Ik ben op zaterdag naar de huisartsenpost gegaan. Daar ben ik keurig geholpen. De dienstdoende arts had snel in de gaten dat het iets ernstigs kon zijn en stuurde me direct door naar de spoedeisende hulp, één deur verder. Toen begon het lange wachten. Het duurde lang voordat ik hoorde wat er aan de hand was; ze konden niets vinden. Er moest eigenlijk een CT-scan worden gemaakt, maar dat kreeg het ziekenhuis zaterdags niet voor elkaar. Ze stuurden me naar huis met paracetamol. De volgende dag

1
1307

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.