In de praktijk

Hoe is het om van zorgverlener 'opeens' patiënt te zijn? Hoe ervaar je de zorg als je 'aan de andere kant' zit? Biedt dat nieuwe inzichten? Deze maand in 'In de praktijk': Doekle Terpstra.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Doekle Terpstra: 'We willen de nul op de meter bij het personeelstekort.'
Doekle Terpstra: 'We willen de nul op de meter bij het personeelstekort.'

Een onnozel ongeluk, dat was het. Doekle Terpstra botste op de racefiets op volle snelheid tegen een paaltje aan. ‘Ik ken die route op mijn duimpje. Ik ken elk obstakel. Maar mijn versnelling haperde en ik lette daardoor even niet op.’ Het moment van onoplettendheid bezorgde hem een gebroken nekwervel. Dat had hij aanvankelijk niet in de gaten. ‘Ik lag op het wegdek, overal bloed. Maar weinig pijn in mijn nek. Ik wilde naar de kant van de weg gaan. Gelukkig waren er verstandige omstanders die zeiden dat ik moest blijven liggen. Ik had ook geluk dat er een ambulance

0
33

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.