Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘In de zorg is meer ruimte nodig voor bedrijfsleven’

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Medtronic is zichzelf opnieuw aan het uitvinden. De leverancier van medische technologie voert het management over ziekenhuisafdelingen, biedt ketenzorg aan en is samenwerkingsverbanden aangegaan met IBM, de eigenaar van supercomputer Watson, en met FitBit, de fabrikant van polsbandjes voor fitnessmetingen.
Rob ten Hoedt, CEO van Medtronic EMEA
Rob ten Hoedt. Foto: Mieke Meesen
Premium

‘Wij geloven in partnerships tussen

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.