In de zorg is meer ruimte nodig voor bedrijfsleven’

Medtronic is zichzelf opnieuw aan het uitvinden. De leverancier van medische technologie voert het management over ziekenhuisafdelingen, biedt ketenzorg aan en is samenwerkingsverbanden aangegaan met IBM, de eigenaar van supercomputer Watson, en met FitBit, de fabrikant van polsbandjes voor fitnessmetingen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Rob ten Hoedt, CEO van Medtronic EMEA
Rob ten Hoedt. Foto: Mieke Meesen

‘Wij geloven in partnerships tussen bedrijven, zorgverleners en zorgverzekeraars. Wij willen onze kennis en kunde inzetten om processen efficiënter in te richten en betere uitkomsten voor patiënten te realiseren’, zegt Rob Ten Hoedt. Hij is CEO van Medtronic EMEA (Europe Middle East and Africa) waar een kwart van de concernomzet van Medtronic (wereldwijd 28,8 miljard dollar) wordt gerealiseerd, en hij is lid van de internationale board. Vijf jaar geleden bedacht hij met zijn team de afdeling Integrated Health Solutions (IHS). Doel is de keten van zorg voor een bepaalde aandoening te verbeteren door oplossingen op proces- en systeemniveau aan te

0
20

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.