Maak werk van dagbesteding

Soms word je boos: het denken in beperkingen in plaats van in mogelijkheden is in Nederland zo taai.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Hetty de With. Foto: Reed/Jan Willem van Vliet

Wat opvalt, is dat dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking omschreven wordt als: ‘activiteiten die aansluiten bij de persoonlijke voorkeuren en gewoonten van de cliënt’. Wie van u heeft wel eens gesolliciteerd naar een functie, met deze omschrijving in de vacature? Het blijft toch bijzonder dat we in Nederland, ondanks ratificatie van het VN Verdrag voor Rechten van mensen met een beperking, niet uitgaan van betekenisvol werk

0
72

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.