Meer tijd voor de patiënt in huisartsenpraktijk

De stuwende kracht achter de beweging om meer tijd voor de patiënt te krijgen is teleurgesteld. De klinkende resultaten ten spijt komt het initiatief moeizaam van de grond. Toch ziet Hans Peter Jung redenen voor hoop dat de pilot in zijn regio - net als in Gorinchem - wordt uitgebreid.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
huisarts neemt meer tijd voor patiënt
Nivel: Huisartsen die het lastig vinden om zelf een klacht in ontvangst te nemen, zouden daarom kunnen overwegen om een klachtenfunctionaris als eerste aanspreekpunt aan te stellen. Foto: AJ_Watt/Getty Images/iStock
Premium

In een land waar de

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.