Nieuwe leiders staan op

'De zorg beter organiseren; ook al werkt de bestaande regelgeving tegen', schrijft Eric Bassant in zijn hoofdredactioneel commentaar.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgvisie-hoofdredacteur Eric Bassant
Eric Bassant, hoofdredacteur Zorgvisie. Foto: Herbert Wiggerman

Zorgvisie organiseert al meer dan twintig jaar de verkiezing van de Zorgmanager van het Jaar. Door de jaren heen zie je de criteria voor de prijs veranderen doordat de samenleving verandert. Het is een kwestie van accenten. De afgelopen jaren is bijvoorbeeld de communicatie met de buitenwereld, de externe stakeholders, veel belangrijker geworden. Niet alleen als de aanleiding een incident is maar ook als het gaat om een bijdrage aan de oplossing van een maatschappelijk vraagstuk (eenzaamheid thuiswonende ouderen, opvang verwarde personen, bevorderen gezonde leefwijze). Regenteske arrogantie wordt niet meer geaccepteerd. Voor de troepen staan en het verhaal uitleggen is

0
17

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.