Nieuwe vrienden

Hoe revalidatiecentrum De Hoogstraat zichzelf uit het dal trok en Triodos Bank voor het eerst huisbankier werd in de cure.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: De Hoogstraat

‘Mensen, wij zijn nu verantwoordelijk voor de spaarcentjes van de Triodos-klanten.’ Bestuursvoorzitter Rob Beuse van De Hoogstraat heeft in zijn nieuwjaarstoespraak het belang van de overeenkomst nog eens benadrukt.

Triodos Bank heeft nu 32 miljoen euro uitstaan bij De Hoogstraat, in lange leningen en rekening-courant. Hiermee is het revalidatiecentrum de dip uit 2014 en 2015 te boven. Niet toevallig viel die dip precies samen met de renovatieperiode. Het tijdelijke verblijf in het oude ziekenhuisgebouw van voormalig Ziekenhuis Overvecht was weliswaar geregeld tegen een spotprijsje op anti-kraakbasis, maar de patiënten bleven weg. Daarbij kwam dat net in 2015 de doorlooptijd van

0
12

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

0
12
Carina van Aartsen
Carina van Aartsen
http://www.zorgvisie.nl
Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.