Snelle feedback en een goed gesprek

De kwalificatie meest patiëntvriendelijke ziekenhuis is er een om trots op te zijn. Chrit van Ewijk, bestuursvoorzitter van het Slingeland Ziekenhuis steekt dat niet onder stoelen of banken.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Toon Hendriks Fotografie

Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem mag zich sinds 13 december 2016 voor de tweede keer een jaar lang het meest patiëntvriendelijke ziekenhuis van Nederland noemen. Gerdi Verbeet, voorzitter raad van toezicht van Patiëntenfederatie Nederland, reikte die dag de prijs uit aan bestuursvoorzitter Chrit van Ewijk. Een kleine maand later blikt Van Ewijk terug: ‘We werken er al jaren aan dat patiënten zich in dit ziekenhuis goed gehoord voelen, gekoppeld aan hoge kwaliteit van zorg. Dat zit inmiddels tot in de haarvaten van het ziekenhuis. Artsen, verpleegkundigen, facilitair medewerkers, gastvrouwen, iedereen levert een maximale inspanning om de patiënt op zijn gemak

0
16

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.