Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘We zetten in op ontzorgen’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Omring is de eerste organisatie in de ouderenzorg die meedoet aan de 'zinnige-zorg'-beweging van zorgverzekeraar VGZ. 'We moeten de zorg slimmer inrichten,' zegt Jolanda Buwalda. 'We willen dat mensen later of niet worden opgenomen in verpleeghuizen. En we willen onnodige opnames in het ziekenhuis voorkomen.'
Pag10 13 Interview Buwalda
Jolanda Buwalda, bestuursvoorzitter Omring. Foto: Paul Tolenaar.

Inzetten op zelfredzaamheid. Cure en care

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.