Weg uit de spreekkamer

In de digitale poli van PsyQ/Parnassia Groep krijgen de cliënten een volledige online therapie. Niemand hoeft te wachten in de spreekkamer. Ook doeltreffend tegen lange wachtlijsten.
Zorgvisie ict magazine, nr. 3, 2018
Beeld: Themoderncanvas/iStock.Adobe.com

‘Het liefst wilde ik op de bank liggen met een dekentje over me heen’, zegt Renée Vis (29). Zij is onlangs voor een burn-out en een posttraumatisch stressstoornis in behandeling geweest bij PsyQ/Parnassia Groep. Dat ze toch in actie kwam, is mede te danken, zo is haar stellige overtuiging, aan de therapie met de app Goalie, een gezamenlijk product van Parnassia en app-ontwikkelaar Sense Health. ‘Door de app werd ik uitgedaagd om doelen te stellen, zoals een kwartiertje wandelen of even naar de supermarkt’, vertelt Vis. ‘Ik hield op de app mijn gemoedstoestand en slaap- en eetpatroon bij. Die data

0
21

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in