In de praktijk

Hoe is het om van zorgverlener 'opeens' patiënt te zijn? Hoe ervaar je de zorg als je 'aan de andere kant' zit? Biedt dat nieuwe inzichten?

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Trudy Prins: ‘Het is zo belangrijk dat je wordt gezien als persoon’
Trudy Prins, voorzitter raad van bestuur van De Rijnhoven, ontdekte de borstkanker zelf tijdens haar vakantie. ‘Het is niet goed als je het zelf kunt voelen, want dan is het groot. De dag na mijn vakantie was ik al bij de huisarts. Twee dagen later was ik op de mammapoli van het Diaconessenhuis. Op één dag werden alle onderzoeken gedaan en de diagnose gesteld. Dat is heel prettig. Een paar dagen later ging ik onder het mes. Daarna volgde nog een serie chemokuren en bestralingen, gedurende negen maanden. Al die tijd ben ik gewoon blijven werken. Ik wilde de
0
60

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.