Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Menzis wint 136.000 verzekerden

Carina van Aartsen
Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Zorgverzekeraar Menzis krijgt er dit jaar meer klanten bij. In totaal heeft de zorgverzekeraar nu 2.250.000 verzekerden.
Menzis_nieuwlogo_450.jpg

Dat laat Menzis vandaag weten. 

Menzis
Het internetlabel Anderzorg groeit het meest. Bestuursvoorzitter Ruben Wenselaar vindt dat Menzis de klanten goed weet vast te houden: ‘De uitstroom is lager dan voorgaande jaren en de instroom van nieuwe verzekerden ligt ver boven het landelijke gemiddelde.’ 

Eigen risico
Dit jaar kiezen minder Menzis-verzekerden voor een hoger vrijwillig eigen risico dat de jaren ervoor. Ook zijn er geen grote verschuivingen van mensen die een lager aanvullend pakket afsluiten. 

Budgetpolis
Er is volgens Menzis veel animo voor de restitutiepolis. De verzekeraar heeft zijn budgetpolis met beperkte polis afgeschaft en de keuzevrijheid vergroot.  

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.