Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Merge Healthcare en Fysicon versterken samenwerking

Annelies Vermeulen
Merge Healthcare Incorporated gaat de bestaande samenwerking met Fysicon uitbreiden. Fysicon is een Nederlandse producent op het gebied van medische beeldoplossingen voor radiologie en cardiologie. Zij zal de Merge Healthcare producten integreren in haar toepassingen en op markt brengen.
Merge Healthcare en Fysicon versterken samenwerking

Met 95 procent Nederlands marktaandeel op het gebied van uitwisseling van medische afbeeldingen en rapportages, heeft Fysicon al meer dan 60 miljoen beelden via de EVOCS verstuurd. Fysicon zal de nieuwe, aangepaste viewer onder de naam “EVOCS Advanced Webviewer” introduceren. Dit product kan EVOCS® aanvullen door de toevoeging van een geavanceerde review tool en een zero client footprint. Er wordt momenteel ook gewerkt aan een tweede aanvullende module: VNA (Vendor Neutral Archive), waardoor er beeldopslagmogelijkheden komen die zich over radiologie en cardiologie systemen uitstrekken. Ten slotte onderzoekt Fysicon de mogelijkheden van Merge Kiosk, een zelfservice patiënt aanmeldterminal.

Fysicon zal de nieuwe oplossingen demonstreren van 16 t/m 18 maart vertonen tijdens de Zorg & ICT vakbeurs in Utrecht, in stand 08.F025. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Fysicon lanceert cardiovasculair informatiesysteem

Fysicon breidt EVOCS-netwerk steeds verder uit

Fysicon demonstreert nieuwe versie EVOCS Encore

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.