Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Microsoft sluit zich aan bij Continua Health Alliance

Mario Gibbels
Softwaregigant Microsoft sluit zich aan bij de Continua Health Alliance, de open sectorcoalitie van gezondheidszorg- en technologiebedrijven die standaarden ontwikkelen voor onderling verbonden persoonlijke gezondheidsssystemen.
Microsoft sluit zich aan bij Continua Health Alliance

Microsoft had zich tot nu toe afzijdig gehouden van de alliantie, omdat het bezig was met een eigen netwerk van partners rond zijn persoonlijke gezondheidssysteem HealthVault. HealthVault is een online platform dat gebruikers helpt informatie over hun gezondheid te verzamelen, op te slaan en te delen met familieleden. Bovendien kan je ermee deelnemen in bepaalde diensten die op gezondheidheid en wellness betrekking hebben, en biedt het de mogelijkheid om fitness-, dieet- en andere applicaties en apparaatjes van externe bedrijven erbij te gebruiken.

Aanmoediging

“Ons lidmaatschap bij Continua versterkt onze commitment om organisaties te voorzien van keuzemogelijkheden voor wat betreft het bouwen en aansluiten op HealthVault. We denken dat dit een continue innovatie aanmoedigt over de gehele sector die zich richt op gezondheid en wellness van consumenten.” (bron: Ehealtheurope.net)

(ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.