Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe onderneming HighCare Medisch Specialisten van start

Het bedrijf HighCare Medisch Specialisten richt zich vanaf 1 april 2012 op de inzet van anesthesiologen met managementvaardigheden.
Nieuwe onderneming HighCare Medisch Specialisten van start

De anesthesiologen worden door HighCare niet alleen ingezet in de rol van adviseur maar ook in de rol van “hands on” anesthesioloog. Ze dragen tijdens de uitvoering van de medische praktijk zorg voor een optimalisatie van de onderlinge verhoudingen en bedrijfsprocessen. HighCare Medisch Specialisten kent een partnerschip constructie. Dit betekent dat de anesthesiologen binnen deze onderneming letterlijk “in the lead” zijn.

Specialisten

De specialisten worden ingezet op basis van uurtarief en werken op projectbasis. Ze zijn in staat om productiedoelstellingen te behalen binnen een bepaalde periode. Bij reorganisaties van maatschappen of vakgroepen bieden zij ondersteuning en verstevigen en verbeteren de dienstverlening. Bovendien kunnen ze fungeren als Medisch Manager of Hoofd OK. HighCare Medisch Specialisten kan bovendien tijdelijk een hele anesthesiologische praktijk overnemen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld © ANPXTRA Koen Suyk )

Lees meer:

Meeste specialisten tegen winstuitkering

‘Stel maatschappen aansprakelijk, niet individuele specialist’

Specialisten voeren operatiedraaiboek in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.