Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Online afspraken bij IJsselland Ziekenhuis

Mario Gibbels
Vanaf 1 december is het mogelijk om ook via de computer thuis een afspraak te maken voor de poliklinieken cardiologie en urologie van het IJsselland Ziekenhuis.

Na het maken van de afspraak ontvangt de patiënt een email met hierin een afspraakbevestiging en belangrijke informatie, zoals eventuele voorbereidingen. Via een hyperlink wordt de betreffende patiëntenfolder geopend. Patiënten kunnen deze afspraak zelf wijzigen of verwijderen. Dit kan kosteloos tot 48 uur van te voren via de hyperlink in de ontvangen e-mail.

De afdeling Informatiezaken van het IJsselland Ziekenhuis heeft het systeem zelf gebouwd. Bij het ontwerpen van de software is gekeken naar bestaande systemen en hoe deze door gebruikers worden ervaren. Een verschil met andere systemen is dat een patiënt eerst de afspraakmogelijkheden in het systeem kan bekijken en pas bij daadwerkelijk inplannen van een afspraak zijn/haar gegevens gaat invullen. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.