Home Online congressen

Zorgvisie online congressen

Door de aanhoudende coronamaatregelen kunnen congressen op dit moment niet fysiek plaatsvinden. Wij doen er alles aan om een passend, digitaal alternatief te bieden. Met succes! In de eerste maanden van dit jaar hebben wij een aantal congressen digitaal georganiseerd. Met dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan online. Bekijk hieronder het overzicht van onze online congressen. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

Voordelen van een online congres

Geen reistijd
Interactief programma
✓ Congrespakket thuisbezorgd
✓ Online netwerkmogelijkheden
✓ Hoog beoordeelde sprekers

Online congressen april

Ervaringen van deelnemers online congressen

“Strak geregeld, multidisciplinaire invalshoek, interactieve opties! Digitaal netjes verzorgd en alles werkte, van techniek tot culinaire versnaperingen.”

“Bedankt iedereen voor de input en delen van ervaringen. Fijn dat het via Zoom toch nog gelukt is om de dag inspirerend te maken”

“Goede dynamiek tussen spreker en gespreksleider. Het viel me eigenlijk mee hoe makkelijk een congres online te volgen is.”

“Dat in coronatijd toch ook een digitale variant mogelijk was, en op een goede manier, is heel fijn. Mooi systeem, werkte goed. Ook hele gevarieerde onderwerpen en sprekers, voor iedere discipline was het boeiend.”

Impressie online congressen

Zorgvisie organiseert events, congressen, seminar en masterclasses voor zorgmanagers en -bestuurders.

Benieuwd naar het volledige aanbod?


Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over hoe wij dit aanpakken? Onze klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar via:
T: (030) – 638 36 38
E: aanmelder@bsl.nl

Nieuwsbrief Abonneren