Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Online voorbereiden op operaties Sint Maartenskliniek

Mark van Dorresteijn
Patiënten van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen kunnen zich online voorbereiden op hun operaties voor een enkel- of schouderprothese.
Online voorbereiden op operaties Sint Maartenskliniek

Via de Delta Schouderprothese Portal en de Enkelprothese Portal kunnen patiënten allerlei specifieke informatie vinden over hun operatie.

Gebruik portal

Patiënten kunnen inloggen via de website van de Sint Maartenskliniek met een gebruikersnaam en wachtwoord die zij ontvangen tijdens een bezoek op de polikliniek. De informatie op de portals is onderverdeeld in de fasen die een patiënt doorloopt, van pre-operatief onderzoek tot de dag van de operatie en nazorg. Behalve traditionele tekstuele uitleg en afbeeldingen, zijn er ook filmpjes te vinden van de betrokken behandelaars die zich voorstellen en een toelichting geven.

Portals Sint Maartenskliniek

De Delta Schouderprothese Portal en de Enkelprothese Portal zijn onderdeel van een traject van de Sint Maartenskliniek om meerdere behandelingen met een online portal te begeleiden. Zo bestaat er al een speciale knieportal, scolioseportal en een dwarslaesieportal.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.