Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pauline Meurs vertrekt als lid Onderzoeksraad

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Pauline Meurs vertrekt per 1 februari als lid van de Onderzoeksraad Voor Veiligheid. 'Ik heb moeten vaststellen dat ik mij graag wil bezighouden met de zorg in de volle breedte, daar ligt mijn passie. Daarnaast vind ik het erg lastig om mij de vele sectoren die de Onderzoeksraad bedient, eigen te maken en een goede bijdrage te leveren . Het was een heel moeilijk besluit omdat ik de Onderzoeksraad een goede en zeer relevante organisatie vind', aldus Pauline Meurs in een toelichting.
Pauline Meurs vertrekt als lid Onderzoeksraad
Premium

Meurs blijft wat meer op

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.