Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0
#80 -

Podcast Voorzorg | Wilma van der Scheer: ‘Gedeeld leiderschap is een voorwaarde voor ketenzorg’

Voorzorg
De zorgsector botst tegen haar capaciteitsgrenzen aan. Ondanks alle pogingen om het zorggebruik te beteugelen, wordt de sector door de werkelijkheid ingehaald. Daarom is het volgens bijzonder hoogleraar Wilma van der Scheer tijd voor gedeeld leiderschap. ‘Gedeelde zorgen vragen namelijk om een gedeelde eigenaar.’
Wilma van der Scheer tijdens haar oratie op 3 februari 2023. Foto: Yvonne Witte

 

U vindt de podcast Voorzorg ook op onder meer Spotify en Apple Podcasts.


Skipr congres De nieuwe leider in de zorg

Wat zijn de vijf kenmerken van de nieuwe leider in de zorg? Welke nieuw vormen van besturing en coördinatie zijn nodig in de zorg? Hoe kunnen managers en professionals samen invulling geven aan de strategische opgaven waar de zorg voor staat? Wilma van der Scheer geeft antwoord op deze vragen tijdens het Skipr congres De nieuwe leider in de zorg. Op 20 juni nemen topsprekers Wilma van der Scheer, Walter Baets, Jet Bussemaker, Audrey van Schaik en Maurice van den Bosch u mee in de verschillende voorwaarden en competenties die nieuwe tijden vragen van uw leiderschap. Bekijk het programma of meld u aan.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.