Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Prijs voor mislukte zorgprojecten zoekt nominaties

ZonMw organiseert samen met het Instituut voor Briljante Mislukkingen voor het derde jaar de ‘Briljante Mislukkingen Award Zorg’. Zorgaanbieders met een mislukt project kunnen tot 1 december nominaties insturen.
Prijs voor mislukte zorgprojecten zoekt nominaties
Foto: iStock

Op het delen van mislukkingen rust een taboe. Met de Briljante Mislukkingen Award proberen de organisatoren de gêne te doorbreken, want een falend project is lang niet altijd het gevolg van ondoordacht denken en handelen. Juist mislukte projecten zorgen uiteindelijk vaak voor vooruitgang.

‘Van mislukkingen kun je leren, maar er is lef voor nodig en een open dialoog’, schrijft ZonMw. ‘Is uw leerervaring briljant? Elk mislukt project waarvan geleerd kan worden, komt in aanmerking. Iedereen die werkt in een innovatieproject of onderzoek op gezondheid en zorg kan meedoen.’

Innovatie in de zorg

Innovatie is nodig om kwaliteit en betaalbaarheid van zorg te garanderen. In dit dossier: nieuws, blogs en achtergronden over zorginnovatie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.