Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Rabobank sponsort muziekbed in Reinaerde

Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Speciaal voor de oudere cliënten is zorginstelling Reinaerde in het gelukkige bezit van een muziekbed. Met dank aan Rabobank Utrechtse Heuvelrug.
Rabobank sponsort muziekbed in Reinaerde

In de zorginstelling in Den Dolder verblijven mensen met een verstandelijke beperking.

Reinaerde

Op het Zweedse muziekbed kunnen cliënten zich ontspannen en snoezelen. Trilelementen geven de muziek door via het lichaam van die diegene die op het muziekbed ligt. Begeleider Linda Epskamp: ‘Kijken naar wat iemand persoonlijk nodig heeft past goed bij onze waarde van respectvolle omgang met cliënten. Het is heel fijn dat door deze sponsoring hij en de andere cliënten nu ook in hun eigen omgeving lekker kunnen snoezelen met muziek.’

Rabobank

Jurg van der Vlies, senior accountmanager Grootzakelijk van Rabobank Utrechtse Heuvelrug: ‘Bij Rabobank staat klantwaarde centraal en niet alleen geld verdienen. Dat willen wij laten merken door projecten te sponsoren die anders misschien niet kunnen worden gerealiseerd.’ (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.