Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rob van de Heijden nieuwe voorzitter NVVE

Redactie Zorgvisie
Rob van de Heijden is door de leden van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) gekozen als voorzitter. Hij volgt Eugène Sutorius op, die zich voor drie jaar aan de NVVE had verbonden. De NVVE zet zich in voor de emancipatie van de mens aan het einde van zijn of haar leven.
Rob van de Heijden nieuwe voorzitter NVVE

Rob van der Heijden is vanaf 1976 politiek actief en was van 1988 tot 2007 burgemeester van Zandvoort. Hij heeft grote bestuurlijke expertise ontwikkeld in tal van functies zoals landelijk voorzitter van de ANBO (Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen, Adviseur democratiseringsprocessen Openbaar bestuur in voormalig Joegoslavië en voorzitter Stichting MAROR Overheid (zelfstandig bestuursorgaan voor de restitutie Joodse tegoeden WO II). Op dit moment is hij bestuursvoorzitter van het instituut Asbestslachtoffers en van Habitat for Humanity dat zich inzet voor huizenbouw voor arme mensen in ontwikkelingslanden. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Bekijk wie is wie in de zorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.