Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SAP komt met nieuw aanbod business intelligence

Mario Gibbels
SAP lanceert een nieuw aanbod business intelligence voor kwaliteitsmanagement in de zorg. De kwaliteit van zorginstelling moet ermee geholpen zijn door het verbeteren van de bedrijfsprocessen en het inzicht in de bedrijfsprestaties te vergroten.

“Binnen veel zorginstellingen bestaat de afdeling die verantwoordelijk is voor de kwaliteitsverbetering uit een klein team dat moet werken met een verouderd en verdeeld IT landschap”, zo stelt SAP. “Zij hebben baat bij systemen waarmee zij efficiënt de bedrijfsprocessen kunnen monitoren en hierover kunnen rapporteren.” Het is de bedoeling dat zorginstellingen dankzij de BI van SAP de ‘datacollectie optimaliseert en rapportageprocessen sterk verbetert’. “Zo krijgen instellingen meer inzicht, kunnen ze sneller en beter rapporteren, de patiëntenverzorging en -veiligheid verbeteren en beter bepalen waar ruimte voor verbetering ligt”, aldus SAP zelf. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.