Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sint Maartenskliniek huurt apparatuur van Philips

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Philips en de Sint Maartenskliniek hebben een deal gesloten voor de levering van radiologische en beeldversterkende apparatuur.
Sint Maartenskliniek huurt apparatuur van Philips

 

Het ziekenhuis in Nijmegen krijgt gedurende de tienjarige looptijd voor een vast bedrag per maand de beschikking over geavanceerde medische systemen. Normaal gesproken kopen ziekenhuizen medische systemen. Philips en de Sint Maartenskliniek hebben samen een dienstverleningsmodel uitgewerkt dat gebaseerd is op het beschikbaar stellen van technologie in plaats van deze aan te schaffen.

Sint Maartenskliniek verzekerd van moderne apparatuur

‘Met deze afspraken zijn we niet alleen verzekerd van de modernste systemen voor onze patiënten, maar we hebben dit ook onder gunstige voorwaarden kunnen afsluiten. Het levert ons zowel de hoogste kwaliteit op voor patiënten als een belangrijke kostenbesparing en financiële zekerheid’, verklaart Marinus de Kleuver, directeur Orthopedie van de Sint Maartenskliniek.

Philips levert scanners

Philips gaat de beeldvormende apparatuur voor de afdeling radiologie en de operatiekamers van het gespecialiseerde ziekenhuis leveren. Het gaat om MRI- en CT-scanners, mobiele en vaste röntgensystemen en echografieapparatuur. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt om de specificaties van de systemen aan te passen aan toekomstige ontwikkelingen. Ook het onderhoud van de te leveren apparatuur maakt deel uit van de deal. Bovendien wordt voorzien in gebruikerstrainingen en in verdere uitbreiding van het kennisniveau van de technici van het ziekenhuis. Hierdoor wordt het onderhoud geoptimaliseerd en kan een grotere continuïteit van zorg worden geboden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.