Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tweede Kamer debatteert over IJsselmeerziekenhuizen

De Tweede Kamer debatteert vandaag over de toekomst van de IJsselmeerziekenhuizen. Vakbonden roept medewerkers van de IJsselmeerziekenhuizen op om voorafgaand aan het debat in Den Haag te gaan demonstreren. De gemeente Lelystad heeft gratis bussen ter beschikking gesteld voor inwoners die het debat willen bijwonen.

Minister Klink van Volksgezondheid debatteert met de Tweede Kamer over de toekomst van de IJsselmeerziekenhuizen. De vakbonden demonstreren, omdat zij niet willen dat het personeel de dupe wordt van een overname. Zij eisen daarom onder meer een maximaal behoud van werkgelegenheid en een goed sociaal plan. Zorgvisie gaat mee met de bus van Lelystad naar Den Haag en volgt de honderd inwoners van Lelystad en personeelsleden van de IJsselmeerziekenhuizen met de videocamera. Een film daarvan verschijnt vrijdag op de website. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

>> Morgen op zorgvisie.nl: videoverslag over de IJsselmeerziekenhuizen.

Lees ook:

Aspirant-kopers IJsselmeerziekenhuizen bekend

Erbudak wil IJsselmeerziekenhuizen overnemen

Hoefsmit: IJsselmeerziekenhuizen is rendabel te maken

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.