Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

UNIT4 en Saxion Hogeschool werken samen aan nieuwe studieroute

Annelies Vermeulen
Softwareleverancier UNIT4 levert een bijdrage aan een nieuwe studieroute van de hbo-v-opleiding van Saxion Hogeschool in Enschede. Het gaat om de studie Gezondheidszorg en Technologie.
UNIT4 en Saxion Hogeschool werken samen aan nieuwe studieroute

In een speciale stuurgroep denkt UNIT4 Gezondheidszorg mee over de invulling van de vier leerjaren van de opleiding. Daarnaast geeft de softwareleverancier op regelmatige basis gastcolleges en worden in de eerste tien weken van het tweede leerjaar een aantal stagiaires ontvangen in het kantoor in Hengelo.

Verpleegkundigen

De studieroute Gezondheid en Technologie (G&T) leidt verpleegkundigen op die door gebruik van technologie verbeteringen teweeg kunnen brengen. Een afgestudeerde G&T’er bezit de competenties om geavanceerde technologische middelen toe te passen en om patiënten, mantelzorgers en andere zorgverleners te instrueren en te coachen bij de toepassing van technologieën. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

UNIT4 Cura klaar voor AWBZ-declaratie

Drie zorginstellingen kiezen voor UNIT4 Cura Zorgmonitor

SEIN schaft ECD van UNIT4 Cura aan

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.