Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vertrek directeur Indigo Brabant

Betty van Wijngaarden
Betty van Wijngaarden is ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig journalist en tekstschrijver, gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Zij is tevens actief als zzp-coach.
Renske Visscher, de directeur van Indigo Brabant, heeft per 1 april een nieuwe baan. Zij maakt na 3,5 jaar de overstap van de zorg naar de duurzaamheidssector.
Renske-Visscher

De directeur van Indigo Brabant, Renske Visscher start vanaf april als directeur bij het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid Zuid (IVN Zuid).

Stijgende lijn

De afgelopen drie jaar is bij Indigo Brabant, hulpverleningsorganisatie in de basis-ggz, de omzet verdubbeld, de effectiviteit van de behandelingen gestegen en de cliënttevredenheid sterk toegenomen. Visscher geeft aan haar vertrek dan ook dubbel te vinden: “Het liefst bleef ik bijdragen aan de stijgende lijn van Indigo Brabant”, zegt ze. “Naast de zorg is het echter altijd mijn wens geweest om in de duurzaamheidssector te werken. De functie van directeur IVN Zuid is voor mij dan ook een mooie kans om deze ambitie waar te maken.”

Symposium

Visscher neemt op 27 maart afscheid tijdens een symposium over de kosteneffectiviteit van de basis-ggz, waar onder andere professor Bea Tiemens zal spreken. Indigo Brabant zoekt momenteel een geschikte opvolger die Visscher per april vervangt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.