Via mij hoopt Reliëf ook de ziekenhuiszorg beter te bereiken’

Joop Hendriks, voorzitter raad van bestuur van Noordwest Ziekenhuisgroep, is bestuurslid geworden van Reliëf. De christelijke vereniging van zorgaanbieders ondersteunt ziekenhuizen, ouderenzorginstellingen en gehandicaptenorganisaties rond de thema's menslievende zorg, zingeving en ethiek.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Hendriks_Joop_Relief450.jpg

Treedt u als bestuurder van Noordwest Ziekenhuisgroep toe tot het bestuur van Reliëf of op persoonlijke titel? ‘Op persoonlijke titel. Ik ben gevraagd door Emile Lohman die ik kende uit de tijd dat hij bestuurder was van Radboudumc en OLVG. Hij kende mij als iemand met verstand van cijfers – ik ben econoom – maar ook met oog voor bezieling. Via mij hoopt Reliëf ook de ziekenhuiszorg beter te bereiken. De boodschap van menslievende zorg die Reliëf uitdraagt, valt toch wat moeilijker in de hardere ziekenhuiswereld dan in andere zorgsectoren. Als bestuurder ben je toch een soort makelaar van belangen,

0
168

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.