Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vijfduizendste ‘hostman’ aan de slag bij IJsselland ziekenhuis

Virginia Lima, medewerker van Gom Zorgsupport werkzaam bij het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel, ontving na het succesvol afronden van haar training als vijfduizendste medewerker het certificaat voor hostmanship in zorginstellingen.
Vijfduizendste ‘hostman’ aan de slag bij IJsselland ziekenhuis

Facilicom Services Group startte in 2011 met het Hostmanshipprogramma.  ‘De training van onze 5000ste medewerker toont aan dat we werken aan een bijzonder succesvolle implementatie van het programma,’ vertelt manager Monique van der Net van Facilicom. ‘Het is onze overtuiging dat je naast technisch goed schoonmaken er ook voor moet zorgen dat bezoekers van zorginstellingen het gevoel krijgen welkom te zijn. Dat geven wij invulling door Hostmanship te omarmen als gedachtegoed’, vervolgt Van der Net. ‘Met de trainingen maken we onze medewerkers ervan bewust dat hostmanship geen kunstje is maar een onlosmakelijk onderdeel van je werk is.’

Uitrol

Facilicom zal blijven werken aan de verdere uitrol van Hostmanshiptrainingen binnen zijn organisatie. Door het bieden van Hostmanship komen de Facilicom-bedrijven beter tegemoet aan wensen die opdrachtgevers hebben op het gebied van facilitaire dienstverlening.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.