Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Week 26: Voetbal

Eindredacteur
De redactie van Zorgvisie heeft toegang gekregen tot de computer van controller Guus Roodt van Medisch Centrum Centrum. U leest mee hoe hij communiceert met de belangrijkste stakeholders.
Week 26: Voetbal

28-06-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: jan.staal@mccentrum.nl

Beste Jan,

Wegens een acuut liquiditeitsprobleem moet ik de overlegbijeenkomst met de ondernemingsraad om vier uur helaas afzeggen. Ik heb een spoedoverleg met onze bank om te voorkomen dat we komende maand een probleem krijgen bij de uitbetaling van de salarissen. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.

Vriendelijke groeten,

Guus


28-06-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eric.koning@mccentrum.nl

Beste Eric,

Ga je ook voetbal kijken in de staflounge? Het ziet er daar fantastisch uit!

Groeten,

Guus


29-06-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eugene.dewit@mccentrum.nl

Beste Eugene,

Vervelend voor je dat onze voorzitter van de OR gisteren zo paniekerig deed. Ik had helaas een andere verplichting, anders had ik de geruchten over een lege kas meteen kunnen ontzenuwen. Aan de andere kant kan het ook geen kwaad dat de OR bang is voor onze financiële positie. Dat helpt om ons saneringsplan voor de keuken erdoor te krijgen.

Guus


30-06-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: josefien.dzjoegasjvili@nza.nl

Beste Josefien,

Verstandig dat jullie de budgettering van medisch specialisten pas in 2012 willen invoeren. Ik wil je er echter op wijzen dat het gebruik van de honorariumomzet van voorgaande jaren als maatstaf voor de verdeling van budgetten over ziekenhuizen tot veel ellende gaat leiden en voor ziekenhuizen als MCC tot een onrechtvaardige uitkomst leidt. Bovendien bevoordeelt dat de maatschappen die afgelopen jaren met creatief declareren de omzet hebben vergroot. Jullie alternatief, een normbedrag per fte, is veel verstandiger!

Groeten,

Guus Roodt RC

Controller Medisch Centrum Centrum


01-07-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eugene.dewit@mccentrum.nl

Beste Eugene,

Zoals je weet hebben wij volgens de Trag-benchmark al een aantal jaren een bovengemiddeld aantal specialisten rondlopen. Er liep een traject om de staf op benchmarkniveau te krijgen. Ik adviseer je om dat traject even on hold te zetten, omdat we wellicht gebudgetteerd gaan worden op basis van het aantal fte medisch specialisten.

Groeten,

Guus


02-07-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: adriane.berken@mccentrum.nl

Hi Adriane,

Kan je mijn afspraken vanmiddag afzeggen? Ik heb knallende koppijn.

Guus

Lees ook:

Dossier mccentrum.nl

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.