Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Week 36: Moedige mannen

Mark van Dorresteijn
De redactie van Zorgvisie heeft toegang gekregen tot de computer van controller Guus Roodt van Medisch Centrum Centrum. U leest mee hoe hij communiceert met de belangrijkste stakeholders.
Week 36: Moedige mannen


06-09-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: adriane.berken@mccentrum.nl

Honeyponey,

Heb je me al ingeschreven voor de bijeenkomst over moedig leiderschap? Ik moet daar absoluut naar toe, anders kom ik niet in de volgende top-100 van Skipr. Die bijeenkomst met de cliëntenraad om de financiële staat van MCC toe te lichten mag je schrappen, zonde van de tijd.

Hoe feminien ben ik eigenlijk?

Tarzan


08-09-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eugene.dewit@mccentrum.nl

Beste Eugene,

Hoe was het op de ledenraadpleging van de NVZ? Nog altijd die klagende oudemannenclub? Vraag eens of jouw collegae ook de steunbetuiging aan de Orde hebben ondertekend, waarin de bestuurders verklaren dat er niet aan het vrije ondernemerschap van de specialist getornd mag worden?

Groeten,

Guus


08-09-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eric.koning@mccentrum.nl

Beste Eric,

Gaan jullie nog actie voeren? Het blijft zo stil. VWS schijnt trouwens nog wat extra te willen korten om het inkomen naar gemiddeld 270.000 euri te brengen. Pikken jullie dat?

Groeten,

Guus


09-09-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eugene.dewit@mccentrum.nl

Ha Eugene,

Dank voor het doorsturen van de presentatie van Plexus over verloskunde. Dat zal een leuke discussie geweest zijn, bij jouw vrienden. De concentratie van alle bevallingen in één Nederlands ziekenhuis is wel heel verleidelijk – waar kan dat beter dan in Medisch Centrum Centrum? Ik snap dat het slechts als gedachtenexperiment is bedoeld, al was het maar omdat de koninklijke verloskamer in het Bronovo nooit gesaneerd zal worden. Twee dus. Maar laten we beginnen met concentratie aan de hand van de 45-minuten aanrijtijdennorm. In dat geval kunnen wij de verloskunde van vijf buurziekenhuizen overnemen – tenzij onze verloskunde door de conculegae wordt overgenomen. Wat gaan we doen? Make dust or eat dust, zou ik zeggen!

Blij dat ook zoveel andere bestuurders die petitie ondertekend hebben. Moedige leiders zijn feminien en dienend, dat zit dus best goed in de ziekenhuizen.

Groeten,

Guus


10-09-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eugene.dewit@mccentrum.nl

Ha Eugene,

Hoorde net van Eric dat ze in de tweede week van oktober zondagsdiensten gaan doen. Wees maar blij dat het geen vrijdagdiensten worden, zei hij dreigend.

Groeten,

Guus


Lees ook:

Dossier @mccentrum.nl

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.