Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Westfriesgasthuis brengt verpleegafdeling in kaart met CS Maps

Annelies Vermeulen
De verpleegafdeling chirurgie van het Westfriesgasthuis in Hoorn brengt de verpleegafdeling in kaart met CS Maps van ChipSoft. Dit is een visuele weergave van de verpleegafdeling. Alle gegevens die in het EPD worden geregistreerd, geeft CS Maps grafisch weer.
Westfriesgasthuis brengt verpleegafdeling in kaart met CS Maps

Met iconen wordt bijvoorbeeld aangegeven of een patiënt nog gewogen moet worden, op de operatiekamer ligt of jarig is. Het proces op de verpleegafdeling wordt overzichtelijker en er kan nog beter worden gestuurd op kwaliteit en prestatie-indicatoren. In de teamkamer hangt een groot scherm waarop CS Maps wordt getoond, daarnaast is het programma ook beschikbaar op alle computer en mobiele werkplekken op de afdeling.

ChipSoft

Pauline van Veen, unithoofd kliniek chirurgie: “In september 2010 zijn wij met ChipSoft om tafel gaan zitten, zijn zij ook betrokken bij de ontwikkeling van ons EPD. Het idee van een ‘verpleegafdeling in kaart’ hebben wij voorgelegd aan ChipSoft en zij stelden voor om CS-Maps te gebruiken, dat hier uitstekend voor geschikt is.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Mutatie virus houdt huis in Westfriesgasthuis

Westfriesgasthuis gebruikt Tools4ever voor UMRA

Westfriesgasthuis gaat kwaliteit meten met InfoReports

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.