Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorg voor personeel!

Als HRmanager, bestuurder of manager van een zorginstelling wordt u ongetwijfeld geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt. Bekijk hier een aantal presentaties over de vraag hoe u aan goed en gekwalificeerd personeel komt en hoe u ze behoudt.
Zorg voor personeel!

Welke wegen moet u bewandelen om uw potentiële werknemers te bereiken en wat maakt het voor hen aantrekkelijk om bij uw zorginstelling te komen werken? Daarnaast moet u zich richten op de vraag hoe u er voor kunt zorgen dat ervaren personeelsleden bij u willen blijven werken.

Presentaties

Het congres “Zorg voor personeel!”, dat Zorgvisie op 20 november organiseerde, biedt u een aantal presentaties, oplossingen, tips en tools om de huidige en toekomstige problemen het hoofd te bieden.

Presentatie 1: Krapte op de arbeidsmarkt

Een toelichting op het rapport van de Raad voor de Volksgezondheid & Zorg (RVZ) door mevr. prof. Dr. D.D.M. Braat, vice-voorzitter RVZ.

Presentatie 2: Werken aan een organisatie-identiteit

Door: dhr. prof dr. M.J.R. Schoemaker, bijzonder hoogleraar aan de Radboud Universiteit van Nijmegen.

Presentatie 3: levensfasebewust personeelsbeleid

Pentascope creëert vonken in mensen en organisaties. een presentatie over levensfasebewust personeelsbeleid door mevr. A. Scholten, management consultant, Pentascope.

Presentatie 4: De toekomst van online recruitment

Door mevr. M. Visser, manager Online recruitment, Reed Business BV.

Terug naar zorgvisie.nl/hrm >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.