Zorg voor personeel!

Als HRmanager, bestuurder of manager van een zorginstelling wordt u ongetwijfeld geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt. Bekijk hier een aantal presentaties over de vraag hoe u aan goed en gekwalificeerd personeel komt en hoe u ze behoudt.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorg voor personeel!

Welke wegen moet u bewandelen om uw potentiële werknemers te bereiken en wat maakt het voor hen aantrekkelijk om bij uw zorginstelling te komen werken? Daarnaast moet u zich richten op de vraag hoe u er voor kunt zorgen dat ervaren personeelsleden bij u willen blijven werken.

Presentaties

Het congres “Zorg voor personeel!”, dat Zorgvisie op 20 november organiseerde, biedt u een aantal presentaties, oplossingen, tips en tools om de huidige en toekomstige problemen het hoofd te bieden.

Presentatie 1: Krapte op de arbeidsmarkt

Een toelichting op het rapport van de Raad voor de Volksgezondheid & Zorg (RVZ) door mevr. prof. Dr. D.D.M. Braat, vice-voorzitter RVZ.

Presentatie 2: Werken aan een organisatie-identiteit

Door: dhr. prof dr. M.J.R. Schoemaker, bijzonder hoogleraar aan de Radboud Universiteit van Nijmegen.

Presentatie 3: levensfasebewust personeelsbeleid

Pentascope creëert vonken in mensen en organisaties. een presentatie over levensfasebewust personeelsbeleid door mevr. A. Scholten, management consultant, Pentascope.

Presentatie 4: De toekomst van online recruitment

Door mevr. M. Visser, manager Online recruitment, Reed Business BV.

Terug naar zorgvisie.nl/hrm >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.