Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Financiële seinen voor ouderenzorg staan op rood

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Voor de korte termijn hebben de meeste organisaties in de ouderenzorg hun financiële positie op orde. Maar met een gemiddeld rendement van 1,5 procent zal in 2018 nog maar zeven procent van de instellingen financieel gezond zijn.
Financiële seinen voor ouderenzorg staan op rood
Foto: iStock

Dat staat in de Benchmark in

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. werken inde zorg als zorgverlener is ziektemakend.Hard werken zal het probleem niet zijn wel al dat gedoe verloren tijd en energie met jaarlijkse contracten. Ik zou heel willen weten hoeveel geld er gaat naar alles wat administratie betreft sinds dbc en in de zorg en nu in de thuiszorg,
   Stress tgv administratiefrustatie is bij mij met 100% toegenomen. Adm tijd van 20% voor DCtijdperk naar 25 % en dan nog eens de extra kosten voor allerlei ICT verplichtingen. Ik snak naar mijn pensioen niet door mijn werk inhoudelijk wel door zoveel tijd geld en energie kwijtraken aan administratie. Ik ben hulpverlener geen boekhouder. En zeker wil ik kritisch kijken naar hoeveel is genoeg. Dat deed ik altijd al! Arme oudjes en wijkverpleging!

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.