Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

In 6 stappen naar overzicht

Dat hebben bestuurders nodig om hun werk goed te kunnen doen. En dat is geen sinecure in het woud van processen, financiering, wetgeving en toezicht. Organisatie voor ouderenzorg tante Louise kreeg het wél voor elkaar. Niet vanuit een allesomvattend plan van bovenaf, maar door te beginnen bij de financiële administratie. Laat uw gegevens achter en ontvang de whitepaper in uw mailbox.
Fotografie Voor Klantverhaal/whitepaper Afas Software
Fotografie voor klantverhaal/whitepaper Afas Software

1 REACTIE

 1. Ben een uit nood geboren zelfstandige Mantelzorger van mn invalide partner.
  Na een herseninfarct en zonder zorgondersteusing heb ik de volledige zorg in de vormen van zg mantelzorg op.mij genomen.
  Gedurende mijn gehele leven, Ben nu 73 jaar heb ik in mijn grote familie heel veel met mantelzorgen te maken gehad. Alleen bestond de naam mantelzorg nog niet. Mijn familie van beide kanten bestond uit zelfstandige ondernemers waarvan ik de kunst heb afgekenen.
  Mijn vader was de bedrijfsboekhouder van zn Broers die zeilmaker waren en zn zwagers die timmerlieden/aannemers waren. Ze kwamen night een electrotechneut nodig en dat heb ik op mij genomen. Heb op de MTS geleerd om met gas water en licht om te gaan.
  Daar Profiteer ik nog steeds van. Evenals familieleden die mij wel weten. Te vinden. In het bedrijfsleven heb ik voor IBM gewerkt in Canada en Nederland.
  Mijn taak was om de in Canada ontwikkelde IBM PC in Nederland te introduceren. En zo geschiedde.
  Mijn oudste zoon was het eerste kind in Nederland achter de IBM PC
  Hij heeft een tijd lang voor gemeenten gewerkt om verkeerslicht installaties te onderhouden die door PC’s werden aan gestuurd.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.