Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Congres: Social Media in de Zorg

Meeting Plaza, Maarssen
160 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

20 november 2012
09:00 uur
Meeting Plaza, Maarssen
Reed Business Events

In onze maatschappij spelen social media een steeds belangrijker rol in de communicatie tussen mensen. Maar wat kunnen we er nu daadwerkelijk mee in de zorg? Is het, zoals sommigen beweren, écht de oplossing en hét wondermiddel, of ligt het genuanceerder? 

Hoe kunt u social media inzetten in uw organisatie? Waar moet u beginnen? Welke veranderingen brengen social media met zich mee? Wat zijn goede praktijkvoorbeelden? Antwoord op al deze en vele andere vragen krijgt u tijdens het congres Social Media in de zorg 2012.

U gaat aan de slag met onderwerpen als:

  • Social Media en uw reputatie – wat zijn de kansen en valkuilen?
  • Werving en verhogen van betrokkenheid van medewerkers
  • Zorgprofessionals op social media, voors en tegens
  • Welke social media zijn voor uw organisatie geschikt?
  • Praktisch met social media speciaal voor de verpleegkundige

Het centrale thema van de dag is: ‘zelf doen’  
We proberen u als deelnemer aan deze dag zodanig te inspireren dat u de volgende dag zélf direct aan de slag kunt. Klik hier voor de opzet van deze dag.

Deze dag is bedoeld voor medewerkers vanuit alle lagen binnen de gezondheidszorg. Tijdens de dag krijgt u alles te horen over de toekomst van social media in de zorg. U krijgt praktijkvoorbeelden vanuit verschillende disciplines binnen de zorg en praktische tips waarmee u de volgende dag gelijk aan de slag kunt.