Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Congres Ouderen in beeld

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
166 Algemeen

Details evenement

12 december 2012
09:00 uur
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
RINO Groep
infodesk@rinogroep.nl

In navolging van het eerste succesvolle congres in 2011 organiseert de RINO Groep op 14 december 2012 het tweede congres ‘Werken met Ouderen’. Met een vergrijzende bevolking is de zorgsector hard bezig om een toekomst- en levensloopbestendige ouderenzorg te organiseren, die uitgaat van zelfmanagement van ouderen. Dit brengt ook veranderingen in de rol en mogelijkheden van hulpverleners en verzorgenden met zich mee. Kwaliteit van zorg en hulpverlening staat voor iedereen centraal. Maar hoe dit het beste te organiseren en welke zorg werkt in de praktijk?

Tijdens dit congres bieden wij u een keur aan workshops en lezingen die ingaan op deze vragen. Daarnaast is het congres een ontmoetingsplek en platform waar de psychosociale zorg voor ouderen centraal staat.