Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Diagnostiek van de toekomst Symposium voor Huisartsen

UMC Utrecht, Van Peperzeelzaal, Utrecht
227 Algemeen

Details evenement

10 oktober 2013
14:30 uur
UMC Utrecht, Van Peperzeelzaal, Utrecht
Julius Academy, Zeist
088.75.69256
125,--

Saltro Diagnostisch Centrum en Julius Centrum zijn op het gebied van wetenschappelijk onderzoek een samenwerking aangegaan. Gezamenlijk met de afdeling Medische Microbiologie van het UMC Utrecht verbeteren we de kwaliteit van diagnostische onderzoeken en werken we aan innovatie en vernieuwing in de eerste lijn.

Om de samenwerking te vieren, nodigen Saltro en UMC Utrecht Julius Centrum u uit voor een inspirerend symposium met als thema "Diagnostiek van de toekomst". Deze middag worden diagnostische innovaties, die nu en in de nabije toekomst hun weg naar de eerste lijn vinden, met u gedeeld.