Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Congres Zorg Beter met Vrijwilligers Fase 2

Antropia, Driebergen
340 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

21 november 2013
10:30 uur
Antropia, Driebergen
Vilans en MOVISIE
m.remie@vilans.nl
030 789 23 07
€ 175,-

21 november 2013 Congres Zorg Beter met Vrijwilligers Fase 2

Hoe kun je als zorgorganisatie het werken met vrijwilligers structureel verbeteren? Deze vraag staat centraal op het Congres Zo rg Beter met Vrijwilligers Fase 2. Dit congres vindt plaats op 21 november 2013 bij Antropia in Driebergen. Het congres is een initiatief van Vilans en MOVISIE. Samen met 15 koploperorganisaties bieden zij zorgorganisaties inspiratie en tools om vrijwilligerswerk een goede plek te geven in hun organisatie.

Vanuit het implementatieproject Zorg Beter met Vrijwilligers Fase 2 werken Vilans en MOVISIE met steun van het Fonds NutsOhra aan verbeteringen rond  vrijwilligerswerk in de zorg.  In fase 2 van het project zijn  15 koploperorganisaties in de ouderen- en gehandicaptenzorg aan de slag gegaan om verbeteringen in het vrijwilligerswerk te borgen en te verspreiden. Zij laten zien wat er nodig is om  vrijwilligers structureel een goede plek te geven in de organisatie. Graag delen Vilans, MOVISIE en de koploperorganisaties op 21 november deze kennis en de bijbehorende materialen met andere zorgorganisaties op het Congres Zorg Beter met Vrijwilligers Fase 2.

Voor wie

Het congres is speciaal voor medewerkers en bestuurders van verzorgings- en verpleeghuizen en gehandicaptenorganisaties, zoals coördinatoren vrijwilligerswerk, kwaliteitsmedewerkers, (locatie)managers, contactpersonen voor vrijwilligers, en voor leden van vrijwilligers- en cliëntenraden.

Tijd en plaats

Het congres vindt plaats op 21 november 2013 van 10.00 tot 17.00 uur bij Cultuur- en congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8 in Driebergen. Dit ligt direct naast station Driebergen-Zeist.

Meer informatie

Op de website van Zorg Beter met Vrijwilligers vindt u alle informatie; kijk op www.zorgbetermetvrijwilligers.nl bij Agenda.