Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Het 4e Nationale Reputatie Congres

't Glazen Huis van het NRC a/h Rokin, Amsterdam
257 Algemeen

Details evenement

28 november 2013
14:30 uur
't Glazen Huis van het NRC a/h Rokin, Amsterdam
NieuwBestuur
023-5281040
€ 595,- (excl. BTW)

Op donderdag 28 november 2013 vindt de 4e editie van het Nationale Reputatie Congres plaats. Het is een uniek congres voor en door topbestuurders, frisse denkers, raden van toezicht en hoger management van Nederland. Het thema is: 'A Good Reputation, the New Capital'.

Tijdens dit congres bieden we voor iedere sector openhartige sprekers, o.a. zal Wouter van Ewijk (oud-lid RvB VUmc) voor het eerst vertellen over zijn ervaring als 'beschadigd bestuurder' bij het VUmc en spreekt Doekle Terpstra (bestuursvoorzitter InHolland, lid Commissie Halsema) over Good Governance en de weg van InHolland na de diploma-gate. Uniek is de bijdrage van Anke Huizenga (bestuursvoorzitter ZuidOostZorg), die zal vertellen over het werken vanuit gedeelde waarden binnen de onder druk staande ouderenzorg.

Reputatie gaat verder dan een mooi verhaal aan de buitenkant. Van consumenten en burgers tot aandeelhouders en belangengroepen: iedereen wil erop kunnen vertrouwen dat bestuurders van organisaties helder en transparant opereren. Reputatie treft governance in de kern en gaat over goed bestuur van binnen uit. Op het 4e Nationale Reputatie Congres praten we met vernieuwende (zorg)bestuurders over de noodzakelijke transformatie aan de top van bestuurlijk Nederland en bieden aansprekende voorbeelden. Want: een goede reputatie zorgt voor economische voorspoed. Reputatie gaat over het kantelmoment in onze maatschappij.