Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Patientveiligheid en Medische Technologie

UMC Utrecht, Utrecht
510 Algemeen

Details evenement

27 november 2013
12:00 uur
UMC Utrecht, Utrecht
UMC Utrecht
(030) 256 56 25
100,- euro exclusief btw

Het UMC Utrecht, The Competence Group en het Zorg Leren Netwerk organiseren voor de tweede keer het symposium ‘Patiëntveiligheid en Medische Technologie’. Centraal staat de implementatie van het Convenant Veilige Toepassing van Medische Technologie.

Landelijk verzamelde kennis

Bijzonder: aan dit symposium gingen vier verschillende Rondetafelsessies vooraf, waaraan telkens circa vijftien inhoudelijk experts hun bijdrage leverden. Tijdens het symposium zal dan ook alle landelijk verzamelde kennis en ervaring bij elkaar zal komen. Een tipje van de sluier: inhoudelijk zal het accent liggen op beantwoording van de organisatorische- en managementvraagstukken waarmee portefeuillehouders in ziekenhuizen te maken krijgen. Dit symposium is ideaal om kennis te nemen van de meest actuele stand van zaken rond implementatie van het Convenant in Nederlandse ziekenhuizen.

Boeiend, kwalitatief programma

Het symposium vindt plaats op woensdag 27 november in het UMC Utrecht. Op het programma staan onder andere bijdrages vanuit Gelre ziekenhuizen, Isala en het UMC Utrecht, maar ook van organisaties als de Inspectie voor de Gezondheidszorg en leveranciers van medische technologie. Ga voor meer informatie en het exacte programma naar de website van TCG: http://www.thecompetencegroup.nl/symposium